juli 2010

God Morgen !


god morgen ! tenk at jeg sto opp klokka 9 om morgenen ! vet du hva jeg drømte at jeg ble angripet av sandwicher (eller hvordan det staves) det var skummelt.. vet ikke helt hva jeg skal blogge om !? det er vanskligere en du tror .. menne jeg har egentlig ikke lyst til og skrive, har ikke tid :s Tulla ! jeg bare sløver på sengen min og hører på en død's kjedelig sang sikkert en 'country' sang eller noe, han driver og sier 'I wan't to do bad thing's with you' det er bare ekkelt ! Wæ ! jeg skrev mye ! såå tok jeg noen morgen bilder ..


ehm ... ok ?


Hmm ..

det var alle ! (hihi) såå ! 

- hvordan var din morgen ?
- hva synes du om bildene ?

Nanana !

Hva skal jeg liksoom finne på jeg kjeder meg ! såå, jeg fant på at jeg kunne legge inn noen inspirasjoner ! og som alle andre gjør såå legger jeg inn noen fra ---> www.weheartit.com <--- link visst noen ikke vet hva det er ! Jeg synes selv at bilden der er såå spesielle og det mener jeg. Jeg hermer ikke bare etter andre fordi de synes at bildene er inspirasjonelle, men fordi jeg synes det selv såå ! her kommer de :3

det var alle jeg synes alle gir en mening !
ser dere snart igjen ..

Jessica .
- hva synes du om bildene ?
- synes du de gir mening til deg ?

jaja ! skiftet blogg ...

Jeg vet jeg har skiftet blogg men den andre den var bare ikke noe fin. Likte likssom ikke blogg navnet så veldig .. (nanana) men tilbake til værdagen min jeg var i kristiandsand i dag oog gjett om det var kjedelig ! jeg måtte gå med pappa .. o.o hvem gjør liksoom det !? jeg har ikke rekket og tatt noen bilder men dere leser sikkert uansett eller dere har .. ? vet vel ikke jeg .. jeg skal ut nå og prøve den nye hengedingseboms-tingen vi kjøpte i dag ..

ps. senere legger jeg kanskje ut noen bilder fra ferien min !
blogges snart igjen : rainbowluck (L)

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

rainbowluck

rainbowluck

12, Mandal

Heei ! jeg er en jente på 12 år og jeg elsker og ta bilder eller det er bare en hobby !såå .. kommenter gjerne ♥

Kategorier

Arkiv

hits